Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Brilliapp Services SRL, isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

Brilliapp Services SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.brilliapp.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.brilliapp.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Brilliapp Services SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Brilliapp Services SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul brilliapp.ro este detinut de catre Brilliapp Services SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe www.brilliapp.ro sunt produse si comercializare de Brilliapp Services SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Conditii de livrare

Toate produsele comandate pot fi livrate in maximum 48 de ore de la data lansarii comenzii.

Fancourier – costurile de livrare practicate ( regiuni din tara):

 • 18.50 lei/primul kg si 1.5 lei pentru urmatoarele kg
 • pentru coletele care depasesc 51 kg, costul devine de 2,5 lei/kg depasit
  Pentru livrari locale:
 • 13.50 lei/primul kg si 1.5 lei pentru urmatoarele kg
 • pentru coletele care depasesc 51 kg, costul devine de 2,5 lei/kg depasit
  Pentru livrari urgente ( a doua zi):
  Regiuni
 • 35 lei/primul kg si 2.5 lei orice kg suplimentar
  Local:
 • 25 lei/primul kg si 2.5 lei orice kg suplimentar
  Pentru orice comanda care depaseste valoarea de 1000 lei, costurile de transport vor fi suportate de firma noastra.

Conditii de retur

E-voucherul reprezintă varianta digitală al unui card/voucher cadou furnizat de partenerii Brilliapp Services. Cu e-voucher sau card/voucher cadou se pot achiziționa orice tip de mărfuri sau produse din magazinele partenerilor Brilliapp Services. În cazul existenței unor excepții, acestea sunt comunicate punctual de către fiecare partener.
E-voucher sau card/voucher cadou aflate la vânzare în aplicația brilliapp nu sunt nominale, acestea pot fi utilizate de către cumpător sau transmise unei alte persoane în mod liber. Clienții nu pot returna un e-voucher sau voucher/card cadou achiziționat și nu pot solicita rambursarea niciunei sume de bani aflate in soldul e-voucherului sau voucherului/cardului cadou. Suma disponibilă pe e-voucher sau voucher/card cadou nu poate fi preschimbată în alte modalități de plată și nu se pot transfera pe alte carduri. La momentul expirării duratei de valabilitate al e-voucher sau voucher/card cadou, soldul rămas neutilizat nu poate fi rambursat clientului.
În situația în care clientul nu poate să utilizeze un e-voucher sau voucher/card cadou datorită unor probleme tehnice care nu pot fi remediate, se va aplica următoarea procedură:

 • Clientul va comunica pe adresa de mail office@cashplus.ro motivul pentru care solicita returul și va menționa codul de identificare al e-voucher sau voucher/card cadou
 • Echipa Brilliapp Services va transmite e-voucherul sau voucherul/cardul cadou către furnizor pentru a fi verificat dacă acesta a fost utilizat de catre client si identificarea problemelor tehnice reclamate de client.
 • În situația în care furnizorul confirmă problema tehnică reclamată de client, e-voucherul sau voucherul/cardul cadou se va anula și clientul va primi în schimb un alt e-voucher sau voucher/card cadou.
 • În situația în care nu există posibilitatea înlocuirii unui e-voucher sau voucher/card cadou și furnizorul confirmă insuficiența tehnică reclamată, Brilliapp Services va returna suma de bani achitată de către client la momentul achiziționării e-voucher sau voucher/card cadou, mai puțin cashback obținut la efectuarea tranzacției.